رویداد نورمچ امسال برای دومین بار در سطح جهان و به صورت کاملا مجازی و غیرحضوری برگزار می‌شود. این رویداد که برای اولین بار در سال گذشته با تمرکز بر حوزه‌ی نوروساینس اجرا شد، امسال، در دو حوزه‌ی یادگیری عمیق و نوروساینس محاسباتی برگزار شد. هدف از برگزاری این دوره، دسترسی‌پذیر کردن دانش برای همه‌ی افراد با حداقل هزینه است. افراد از سراسر جهان فارغ از ملیت، جنسیت و نژاد می‌توانند در این دوره شرکت کنند. هر کدام از دوره‌های نوروساینس و یادگیری عمیق به مدت سه هفته برگزار می‌شود در طول دوره دانشجویان به گروه‌های ۸ تا ۱۰ نفره تقسیم می‌شوند و هر گروه تحت سرپرستی یک دستیار آموزشی به بررسی مواد آموزشی می‌پردازد. مواد آموزشی که از پیش کاملا آماده شده و در دسترس است، شامل ویدیو‌ها و متون آموزشی است. همچنین در هر بخش دانشجویان زمانی را به برنامه نویسی و پیاده‌سازی آموخته‌های خود با زبان پایتون می‌پردازند. کلیه‌ی جلسات از طریق اپلیکیشن زوم برگزار می‌شود.

Purplebrain

www

هزینه‌ی شرکت در این دوره از رایگان تا بسیار کم است و درواقع با توجه به کشور محل زندگی و موقعیت شغلی فرد متفاوت است. هم‌چنین افراد در صورتی که دسترسی به منابع مالی برای ثبت‌نام نداشته باشند، می‌توانند درخواست رایگان شدن دوره را به مسئولین ارسال کنند که به راحتی پذیرفته می‌شود. شرکت در دوره برای ایرانیان با توجه به مشکلات پرداخت بین المللی کاملا رایگان است.

 هم‌چنین علاوه بردستیاران آموزشی، به هر گروه یک مربی نیز اختصاص یافته است. هر گروه در طول سه هفته یک موضوع پروژه‌ی تحقیقاتی انتخاب می‌کند و سعی می‌کند تا حدودی آن را به سرانجام برساند. مربی که در مورد موضوع پروژه متخصص است در طول سه هفته با گروه همراه است تا بتواند افراد را در مسیر درست برای انجام پروژه راهنمایی کند.

هزینه‌‌های این رویداد از جمله حقوق دستیاران آموزشی از طریق شرکت‌های بزرگ بین المللی که اسپانسر رویداد هستند تامین می‌شود.

در دوره‌ی نوروساینس محاسباتی حدود ۳۰ دستیار آموزشی از ایران مشارکت دارند. بیش از۲۰۰ دانشجوی ایرانی نیز برای کل دو دوره‌ی نوروساینس محاسباتی و یادگیری عمیق شرکت کرده‌اند. متاسفانه قطعی مکرر برق و محدود بودن سرعت اینترنت مشکلاتی را برای شرکت‌کنندگان ایرانی ایجاد کرده است.

sssswew

در مجموع هدف این دوره؛ تعامل، ارتباط، مشارکت علمی_آموزشی و پژوهشی در اجتماعات بین المللی یادگیری است و دانشجویان سراسر دنیا فارغ از هرگونه ملیت و نژاد می توانند در این دوره شرکت کنند. علاوه بر آن تحقق عدالت آموزشی که تا جای ممکن دانشجویانی که به دلیل هزینه و سایر محدودیت‌های ممکن از یادگیری و شرکت در اجتماعات علمی مرتبط بازنمانند.

دانشجویان پژوهشکده فناوری های همگرا دانشگاه تهران نیز در رشته‌‌های مختلف در این رویداد مشارکت کردند پنج نفر از دانشحویان نیز به عنوان دستیار آموزشی انتخاب شدند.

ssss

1- خانم فرزانه طالب دانشجوی فوق لیسانس رشته هوش مصنوعی دانشکده برق و مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران: دستیار آموزشی دوره

2- آقای محمد ربیعی دانشجوی فوق لیسانس رشته هوش مصنوعی دانشکده برق و مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران:دستیار آموزشی دوره

3- خانم پریسا نویدی دانشجوی فوق لیسانس رشته روان شناسی شناختی دانشگاه علوم شناختی

4-آقای سپهر سیما دانشجوی کارشناسی روان شناسی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران

5- خانم شهرزاد بهمنی دانشجوی کارشناسی روان شناسی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران

6- خانم نیلوفر شه دوست دانشجوی فوق لیسانس رشته هوش مصنوعی دانشکده برق و مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران: دستیار آموزشی دوره

7-آقای حجت عظیمی دانشجوی فوق لیسانس رشته هوش مصنوعی دانشکده برق و مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران: دستیار آموزشی دوره

8-خانم عارفه فرهمندی دانشجوی فوق لیسانس رشته برق گرایش کنترل دانشکده برق و مهندسی کامپیوتر دانشگاه تهران: دستیار آموزشی دوره